03 آوریل سوله صنعتی
ساخت سوله های تیرورقی
ساخت سوله های تیرورقی : سوله های تیرورقی قدیمی ترین نوع سوله ها می باشذد که از حدود ۷۰ سال قبل تولید آن ها در ایران آغاز شده است. این سوله ها علی رغم این که دارای محدودیت در کاربرد برای صناسیع متنوع می باشند ، اما همچنان دارای تقاضا برای ساخت و بهره برداری هرچند کاهش یافته می باشند.
در ادامه ی مطلب سعی شده است که به سوال چگونه سوله تیرورقی بسازیم؟ پاسخ داده شود.
کارخانه ها سوله های تیرورقی را طی انجام مراحل گوناگونی ساخته و به مشتریان عرضه می کنند. مراحل ساخت این سوله ها را می توان به بازدید از محل احداث سوله و انجام طراحی ها و امور لازم برای آماده سازی آن به جهت نصب سوله ، طراحی قسمت های مختلف سازه ، ساخت اجزا در کارخانه ها و در نهایت نصب آن در محل تعیین شده تقسیم بندی کرد.
بعد از گرفتن سفارش ساخت این نوع سوله مهندسین به محل احداث رفته و با استفاده از برآوردهای لازم در منطقه، آن جا را برای بهره برداری و نصب سوله آماده می کنند و در مرحله ی بعد بر طبق کاربری در نظز گرفته شده اقدام به طراحی اجزای گوناگون سوله می نمایند . در مرحله ی بعد از انجام این کار کارخانه ها با توجه به نقشع ی طراحی شده استارت برش و تولید اجزای سوله های تیر ورقی را می زنند و آن ها را آماده می نمایند.
در ساخت این گونه سوله ها ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که نمی توان از ورق های موجود در بازار برای ساخت اسکلت فلزی آن استفاده نمود و بنابراین کارخانه ها خود باید عملیات تولید ورق هایی موسوم به تیر ورق را انجام دهند.
بعد از آماده شدن اجزا آن ها را به سالن رنگ کارخانه منتقل می کنند که با استفاده از ضد زنگ و رنگ و مواد مخصوص اجزای ان را عایق کاری نمایند و در مرحله بعد از این، بعداز انتقال اجزا به محل احداث، آن ها را طبق محاسبات، با استفاده از روش پیج و مهره و جوشکاری کردن به یکدیگر متصل می کنند. و فوندانسون های لازم را برای قسمت های مختلف سوله به کار می برند و در نهایت سوله ی تیر ورقی را آماده ی بهره برداری می نمایند.