سوله|سوله صنعتی|سوله استاندارد | سوله چیست
15743
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-15743,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

سوله چیست

سوله چیست

خصوصیات سوله

خصوصیات سوله : متریال مصرفی در سوله بسیار حائز اهمیت هستند , متریال باید با کیفیت و مرغوب باشند تا بتوانند به میزان زیادی امنیت و استحکام سازه را تضمین کنند . در ساخت سوله ها از مصالحی چون : ورق های پوششی , ورق های پروفیل , رنگ , پیچ و مهره ها , نبشی , زد , تیرآهن و .. استفاده می شود . البته که متریال اصلی این سازه های فلزی کاربردی فلز فولاد است , فولاد هایی با مقاومت بالا .

موارد فوق الذکر در قیمت و هزینه های ساخت سوله نیز تاثیر گذار است هر اندازه که کیفیت مصالح بالاتر رود هزینه های صرف شده نیز بیش تر می گردد اما در دراز مدت متریال با کیفیت باعث طول عمر و دوام سازه و هم چنین صرفه ی اقتصادی آن می گردد . ساخت سوله از مراحل : طراحی سوله , ساخت و رنگ سازه , اجرای فونداسیون ,  ساخت پوشش ها سقف و بدنه , دیوار چینی و نصب در و پنجره است .

مزایای سوله :

  1. قیمت پایین این سازه های فلزی
  2. قیمت پایین حمل و نصب سوله
  3. ساخت سوله ها با دهانه های بزرگ به صرفه است
  4. سرعت نصب و اجرای سوله بالاست
  5. از متدهای روز دنیا در این سازه های فلزی استفاده می شود
  6. امکان نصب جرثقیل در این سازه ها
  7. باز و بسته کردن قطعات سوله به دفعات
  8. مقاومت و استحکام بسیار بالای این سازه ها

این قابلیت ها باعث شده تا این سوله ها نسبت به سایر سازه های فلزی ترجیح داده شوند که بنا بر انواع سوله ها این قابلیت ها می توانند متغیر باشند .

انواع سوله ها :

  • سوله های سبک خرپایی
  • سوله های تیرورقی
  • سوله های یو بی ام

موارد استفاده سوله :

سوله ها بیش تر در صنعت کاربرد دارند از آن ها می توان در تولیدی ها , کارخانه ها , ورزشگاه ها , تعمیرگاه ها , نمایشگاه ها , مزارع کشاورزی ، انبارهای صنعتی ، گلخانه ها و بسیاری موارد دیگر استفاده نمود.

اجزای سوله, خرید سوله, خصوصیات ظاهری سوله, ساخت سوله, سوله, سوله خرپایی, سوله داران, سوله های سبک, کاربری سوله,مزایای سوله, موارد استفاده سوله

سوله

سوله : سازه هایی با سقف های شیبدارند که از جنس فلز ساخته شده اند و از اجزای زیر تشکیل گردیده است:

رفتر

ستون

استرات

پرلین

بادبند

وال پست

سگراد

پیچ و مهره

سینه بند

سایبان

از محاسبات خاصی در طراحی و ساخت سازه  استفاده می شود.

امروزه روز با توجه به نیاز روزافزون بشر به این سازه های فلزی و مستحکم پیشرفت ها و تغییراتی در این صنعت رخ داده است و رقابت هایی در زمینه ی استحکام سازه و نیز سرعت ساخت و قیمت تمام شده ی آن صورت گرفته است و سازندگان با توجه به این پارامترها سازه های مقاوم تری می سازند که قیمت نهایی آن به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

این سازه ها با سرعت بالایی طراحی ،ساخته و در نهایت در محل موردنظر نصب می گردند.

مراحل ساخت نهایی سوله:

طراحی سازه ،ساخت سازه و اجرای سازه

که هریک دارای اهمیت زیادی هستند و درنتیجه نهایی تاثیر بسزایی دارند.

طراحی سازه:

این مرحله از اهمیت زیادی برخوردار است ،طراحی سوله امری است بسیار تخصصی که در آن باید به پارامترهای زیادی توجه نمود این پارامترها به قدری پیچیده و حساس هستند که کوچکترین بی دقتی در آن ها موجب خسارات هنگفتی خواهد شد و تنها طراحان خبره و باتجربه قادر به طراحی آن هستند.

در طراحی سوله باید به پارامترهایی توجه نمود که برخی از آن ها در ذیل آورده شده است:

نیروها و بارهایی از قبیل طوفان ،باد یا برف

میزان طول و عرض دهانه سازه

میزان شیب سقف سازه

ارتفاع جانبی سازه

پوشش به کار برده شده در سقف سازه

میزان مقاومت خاک محل

نیروی زلزله

جرثقیل های نصب شده در سازه

بعد از این مرحله نوبت به ساخت سوله می باشد.

ساخت سوله:

ساخت و مونتاژ قطعات سازه در داخل کارخانه انجام می شود.

مراحل ساخت به ترتیب:

برشکاری ، مونتاژ اولیه ، جوش اولیه ،مونتاز نهایی ، جوش نهایی ،تمیزکاری ، رنگ و نصب سازه

متریال های بکار برده شده در ساخت سوله:

میلگرد ،قوطی ، انواع الکترود و سیم جوش ،رنگ ،زد و تیرآهن ،ضدزنگ ،حلال ،انواع پیچ و مهره ،ورق های فولادین با قطر مورد نیاز و..

و در آخر اجرا و نصب سازه صورت می پذیرد.

اجرای سوله:

قطعات که در داخل کارخانه ساخته شدند به محل مورد نظر حمل شده و در این مرحله تکنسین های زبده برای اتصال و بسط قطعات بکار گرفته می شوند و سازه ای مقاوم را به کارفرما تحویل می دهند.

انواع سوله, خرید سوله, سوله, سوله داران, سوله های سبک, سوله های سنگین, فروش سوله, موارد استفاده از سوله

اسکلت فلزی سوله

اسکلت فلزی سوله ؛ سوله سازه ای فلزی دارای سقف های شیب دار می باشد که طبق طراحی ها و محاسبات دقیق و مهندسی ساخته می شود. ساخت اسکلت فلزی سوله یکی از مهم ترین موارد  طراحی سوله ها می باشد که باید مورد توجه جدی مهندسین سازه و افراد ارزیاب آن قرار بگیرد.

در ایام قدیم برای ساخت اسکلت فلزی سوله از آهن های کم کربن استفاده می شده که امروزه آن ها جای خود را به فولادها داده اند. در سالیان اخیر به منظور سبک تر کردن وزن اسکلت فلزی سوله کاربرد همین فولادها هم کمتر شده است. متخصصین در تلاش هستند که میزان استفاده از آن ها را به حداقل رسانده تا سوله ای سبک وزن با قابلیت جابه جایی هر چه آسان تر و نیز در عین حال مستحکم تر برای تحمل بارهای جانبی را تولید نمایند.

طراحی و ساخت اسکلت فلزی سوله، کاری تخصصی و بسیار دقیق می باشد که لزوما بایستی توسط فردی متخصص انجام پذیرد و افراد عادی تحت هیچ شرایطی نباید اقدام به ساخت این گونه سازه ها نمایند. زیرا در غیر این صورت می تواند زیان های بسیاری به خصوص در زمینه های مالی برای افراد مصرف کننده از آن ها داشته باشد. و ویژگی صرفه ی اقتصادی این سازه ها از میان برود.

در حال حاضر برای متصل کردن اجزای مختلف اسکلت فلزی سوله به یکدیگر، از روش جوشکاری، پیچ و مهره کردن و یا دوختن به وسیله ی ابزار خاصی در تولید سوله های یو بی ام استفاده می شود که بنا به نوع سازه استفاده از هر کدام از این روش ها برای  اتصال اجزا متفاوت خواهد بود.

ساخت اسکلت فلزی سوله باعث ایجاد استحکام و انسجام بیشتر سازه در مقابل بارهای مختلف شده که در عین حال باعث صرفه جویی بسیار در وقت و هزینه برای مهندسین و صاحبان صنایع می شود.

استحکام سازه های فلزی, اسکلت فلزی سوله, انواع سازه های فلزی, ساخت اسکلت فلزی, ساخت سوله, سوله